• Fizetés
Termék 0
- Összesen : 0 Ft
A kosár üres!
Termék

VÁSÁRLÁSI SZABÁLYZAT

 

Kérjük, mielőtt megrendelésed elküldenéd, az alábbiakat olvasd el:

Az eladó adatai:

  • • Cégnév: Antik kft 3009 kerekharaszt Herédi út 13
  • • Székhely: 3000 Hatvan, Tóth Árpád u. 1/A
  • • Adószám: 11263933-2-16
  • • Bankszámlaszám: MKB 10300002-10523454-49020016
  • • E-mail bútor info: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

- A webáruházban szereplő árak bruttó vételárak, amelyek a 27%-os mértékű Általános Forgalmi Adót tartalmazzák.

 

FIZETÉSI FELTÉTELEK

A webáruházban vásárolt tárgyak árának kifizetése átutalásos (előutalással), vagy a helyszínen készpénzes formában történik.

A vevő köteles a kiszállítás időpontjában a vásárolt tárgyat (bútort) megvizsgálni és megállapítani, hogy az állapota a honlapon leírtaknak megfelel (mivel többségében használt tárgyakról van szó).Ezt követően a tárgyakra vonatkozó reklamációt nem áll módunkban elfogadni.

A megrendelés akkor válik érvényessé ha a megrendelő a megrendelési lapot hiánytalanul kitöltve e-mailben az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre elküldi, vagy az árut telefonon megrendeli.

A vevőnek jogában áll a megrendelést követően a vásárlástól elállni. Ez esetben az elállás okán a vevőnek fizetési kötelezettsége nincs, amennyiben a lemondást írásban ,vagy telefonon jelzi.

A webáruház semmilyen formában nem vállal felelősséget a hibás adatokból eredendő téves teljesítésért.

Az akciós áru esetében az akció minden esetben a készlet erejéig tart. Amennyiben készlethiány miatt az akciósan rendelt áru már nem szállítható, erről a megadott e-mail címre a webáruház értesítést küld.

 

SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK

A webáruházban vásárolt tárgyak házhozszállítását vagy a vevő maga végzi, vagy házhozszállítást kér, melynek áráról cégünk minden esetben írásban vagy telefonon tájékoztatja a vevőt . Igény esetén, telefonon,vagy írásban történő időpont egyeztetést követően lehetőség van az áru személyes átvételére is.

Szállítási késedelem, vagy a megrendelés teljesíthetetlensége esetén az Antik kft-t kártérítési kötelezettség nem terheli.

 

GARANCIA, SZAVATOSSÁG

A webáruház az eladott tárgyakra garanciát a Magyarországon érvényes használt bútorokra vonatkozó jogszabálynak megfelelően biztosít.

 

HÍRLEVÉL

Hírlevélról való leíratkozás

EGYÉB RENDELKEZÉSEK

A felelősség korlátozása

A webáruházban való vásárlás feltételezi a vásárló részéről az Internet lehetőségeinek és korlátainak ismeretét és elfogadását, különös tekintettel a technikai teljesítményekre és az esetlegesen felmerülő adatátviteli hibákra.

A webáruház semmilyen módon nem felelős az alább felsorolt pontokban foglaltak miatt, bármilyen okból is következtek be:

- Az Interneten küldött és / vagy fogadott bármilyen adat elveszése.

- Bármilyen működési hiba az internetes hálózatban, ami megakadályozza a webáruház akadálytalan működését és a vásárlást.

- Bármilyen meghibásodás, bármely vételi eszközben a kommunikációs vonalakon.

- Bármely levél (függetlenül attól hogy papír, vagy elektronikus formában érkezett ), vagy bármilyen adat elvesztése.

- Bármely szoftver nem megfelelő működése.

- Bármilyen programhiba, abnormális esemény vagy technikai hiba következményei, amelyek az adatkommunikációt megszüntetik vagy megnehezítik.

A webáruház nem felelős semmilyen kárért, függetlenül attól, hogy direkt, vagy indirekt, ami a webáruházhoz való csatlakozás miatt következett be.

Az internetező felelőssége felmérni, hogy hogyan védheti meg a számítógépén tárolt adatait bármely nem kívánt eseménytől.

Egyedül a vásárló felelős a webáruház honlapjához való kapcsolódásáért és az áruházban való vásárlásért.

A webáruház nem vonható felelősségre semmilyen eseménnyel kapcsolatosan, ami nem az irányítása alatt áll.

A webáruház szabadon megváltoztathat bármilyen árat, határidőt. A változás a webáruházban történt megjelenítés időpontjától lép életbe.

Bármely módosítás abban az időpontban lép életbe, amikor megtalálható a webáruházban. Bármely résztvevőnek, aki nem ért egyet a szabályok módosításával, fel kell hagynia a vásárlással.

A webáruház perelhet bármely személyt, aki csalást követ el vagy annak elkövetésével próbálkozik. A webáruház nem vonható felelősségre semmilyen, harmadik személy által valamely honlap használó rovására történt csalás miatt.

 

Abban az esetben, ha a honlap látogatója bármilyen formában megsérti a szabályokat, a webáruház szabadon érvénytelennek nyilváníthatja vásárlását és a vevő nem jogosult fellebbezni a döntés ellen.

 

SZEMÉLYES ADATOK

A webáruházat használók személyes adatainak felhasználása az Adatvédelmi törvény hatályos szabályozásának értelmében történik. Minden résztvevőnek joga van elérni, helyesbíteni vagy törölni bármely, akár az összes általa megadott információt.

A webáruház a vevő adatait nem adja ki harmadik félnek.

A megrendeléseket elektronikus úton dolgozzuk fel és tartjuk nyilván. A szerződés elküldése Megrendelési Szerződésnek minősül.

 

Üdvözlettel: Antik kft

NYITVATARTÁS

Hétfő – Péntek: 9.00–16.00
Szombat:          10.00–13.00

A fenti időpontoktól kissé eltérőben előzőleges időpont egyeztetéssel.

Online vásárlás előtt raktárkészlet egyeztetés szükséges!

 

CÉGJEGYZÉKSZÁM

10-09-033760

ÜZLET

3009. Kerekharaszt, Herédi út 13. (Hatvan)

Telefon: +36 37 541-491

Mobil:     +36 30 9433 448

E-mail:     antikart@t-online.hu

NYILVÁNTARTÁSBA VEVŐ SZERV

EGRI TÖRVÉNYSZÉK CÉGBÍRÓSÁGA